Unieke en solide websites met Sulu

Snel, Simpel en Gemakkelijk

Sulu omarmt onze filosofie van Atomic Design. Bouw online eenvoudig zelf pagina’s op uit bouwstenen met de consistente look & feel van jouw onderneming. Deze consistentie is belangrijk voor de ervaring met jouw bedrijf.

Slimme Content

Configureer dynamisch groepen content vanuit bronnen naar keuze en filter ze automatisch met bijvoorbeeld tags en categorieën. Zo toon je eenvoudig acties op je 'landingpages', of gerelateerde artikelen bij je nieuws. Na het instellen van je smart content regels kun jij je focussen op wat belangrijk is en wij doen de rest. Nieuwe items worden namelijk op basis van jouw instellingen automatisch gekoppeld en getoond binnen je platform, zo hoef jij alleen maar de content te schrijven en wij zorgen voor de rest. Handig hé!

Live preview

Met Live Preview zie je direct alle wijzigingen die je als contentmanager doet in de daadwerkelijke lay-out van je website of platform. Zo kun je eenvoudig controleren of jouw content ook op de manier gepresenteerd wordt als jij voor ogen hebt. Je kunt je content zo eenvoudig aanpassen tot alles naar wens is. Zonder dat jouw bezoeker er iets van merkt. Zijn de wijzigingen nog niet goed genoeg? Sla jouw veranderingen op als concept en kom er later op terug, zo gaat er niks verloren en kun je altijd alles opslaan.

Door ons gebouwd op Sulu CMS

Nieuwsgierig naar wat Sulu voor jou kan doen?

Neem contact met ons op