Digitaal platform om online verder te bouwen

Overzichtelijk platform met gebruiksvriendelijk cms systeem

Snackbar Mies kwam bij ons voor een online platform om zo klanten en gasten goed te kunnen informeren over hun producten. Met dit online platform kan Snackbar Mies verder bouwen aan hun toekomst.

snackbar-ipad

Snackbar Mies is een horeca gelegenheid in Bergentheim. Zij hebben de lekkerste patat en snacks ontvangen jouw bestelling met een glimlach. Bij Snackbar Mies staat kwaliteit op altijd nummer 1.

 

Wij vinden het belangrijk dat u geniet van onze patat en snacks en staan daarom altijd open voor feedback. Als u heeft besteld is het hun doel om binnen 10 minuten uw bestelling klaar te hebben.

snackbar-mies-iphone

Kwaliteiten van snackbar mies

Bij Snackbar Mies staat kwaliteit op altijd nummer 1. Zij vinden het belangrijk dat u geniet van hun patat en snacks en staan daarom altijd open voor feedback. Gepaard met scherpe prijzen heb je binnen 10 minuten jouw bestelling.

 

Bij elke bestelling proberen zij dit opnieuw en dit gaat gepaard met onze hoge kwaliteit. Omdat Snackbar Mies kwaliteit belangrijker vind dan kwantiteit kan het zijn dat u wat langer moet wachten op uw bestelling maar dat wordt uiteraard gemeld.

 

sulu-extended

Makkelijk te beheren

Wij hebben voor Snackbar Mies de achterkant van het cms systeem uitgebreid. Dit hebben wij gedaan om de producten gescheiden te houden van de rest van de website, zo blijft het voor de bezoeker overzichtelijk maar ook voor Snackbar Mies.

 

Snackbar Mies kan nu makkelijk een product aanmaken en per product een variant toevoegen, zo hebben zij geen dubbele producten in hun assortiment staan en wordt het voor de bezoeker ook overzichtelijker.

Nieuwsgierig naar het resultaat?

Bekijk het resultaat