Restyling website voor Home store

Restyling van website met flexibel beheer systeem

Wij hebben de website van Home - store geüpdate naar liscio cms en een restyling van de website gemaakt om de website overzichtelijker en gebruiksvriendelijker te maken voor de bezoekers.

home-store-macbook

Homestore Meijer komt graag bij u langs om de maten van uw raamdecoratie, gordijnen of vloeren op te meten voor een passende offerte en een strakke afwerking.
 
"Elke dag gaan we ervoor om onze klanten op maat te bedienen. Want als wij de deur dichttrekken na een leg- of montageklus hoeft u nog maar een ding te doen: Geniet van uw nieuwe vloer, gordijnen of raamdecoratie!"

home-store-iphone

Homestore Meijer-Bergentheim is al jarenlang een specialist in het leveren, leggen en monteren van vloeren, gordijnen en raamdecoratie. Vanuit onze winkel in Bergentheim bieden wij een breed assortiment producten, waarmee we u graag laten genieten in uw woning!
 
Naast dat u bij homestore Meijer terecht kunt voor vloeren, gordijnen en raamdecoratie, hebben zij ook alle specialistische kennis in huis voor het leggen van alle typen vloeren en het monteren van de raamdecoratie en gordijnen. Met onze jarenlange ervaring bent u gegarandeerd van het professioneel leggen van de laminaatvloer, pvc-vloer, vinyl vloer en vloerbedekking.

Nieuwsgierig naar het resultaat?

Bekijk het resultaat