Minio object storage voor schaalbare platforms

Actieve actieve replicatie

Active Active, Multi-Site Replication voor Object Storage is een essentiële vereiste voor bedrijfskritische productieomgevingen. MinIO is de enige leverancier die het vandaag aanbiedt. MinIO biedt granulariteit op bucketniveau en ondersteunt zowel synchrone als bijna-synchrone replicatie, afhankelijk van de architecturale keuzes en de mate van verandering met de gegevens.

Versleuteling

In de wereld van objectopslag is sterke codering vereist om aan tafel te kunnen zitten. MinIO levert meer met het hoogste niveau van encryptie naast uitgebreide optimalisaties die de overhead die doorgaans gepaard gaat met opslagencryptiebewerkingen vrijwel elimineren.

Bucket & object onveranderlijkheid

Het beschermen van gegevens tegen verwijdering (per ongeluk of opzettelijk) is een belangrijk nalevingsonderdeel dat elke branche raakt. MinIO ondersteunt een compleet scala aan functionaliteit, waaronder objectvergrendeling, retentie, juridische bewaring, governance en compliance. De onveranderlijkheid van de bucket en het object van MinIO is door Veeam gecertificeerd en gevalideerd door Cohasset Partners voor gebruik onder SEC Rule 17a-4(f), FINRA Rule 4511 en CFTC Regulation 1.31.