Service en beheer waar jij op aan kunt

Hosting

Websites, webshops en platformen van Digital web draaien op schaalbare servers. Samen met onze hosting partners bieden wij de optimale hosting oplossingen aan. Goede afstemming tussen ons en onze hosting providers zorgt voor een veilige, stabiele en optimaal presterende omgeving.

Monitoring

Meteen weten wanneer en waar het verkeerd gaat, is waardevolle informatie voor iedereen met een online aanwezigheid. Zo monitoren wij onder andere downtime, cross-browserafwijkingen of formulierproblemen.

 

Digital web is altijd proactief betrokken bij het monitoren van websites en diensten, zo traceren we vroegtijdig eventuele problemen en kunnen we ook direct een oplossing bieden. Zo kun jij je volledig richten op jouw business.

Testing

Websites, webshops en andere online platforms moeten gewoon werken, punt. Wij verzekeren de kwaliteit van ons werk door altijd uitvoerig te testen. Het testen van jouw website of platform betekent vaststellen of het product aan alle opgestelde eisen voldoet en of jouw website of platform werkt op alle apparaten en browsers.