Nieuwe website met bestel platform voor leden

Website met leden platform en bestel mogelijkheden

Wij hebben voor de Dahlia vereniging in Zwolle een nieuwe website gemaakt met een nieuw fris ontwerp en een bestel mogelijkheid voor voor de leden met een inlog pagina. Dit er voor te zorgen dat mensen die geen lid zijn van de vereniging ook niet kunnen inloggen.

dahlia-zwolle-macbook

De Dahliavereniging Rondom de Peperbus is opgericht op 12 oktober 1956. De vereniging heeft twee tuinen, één aan de Leo Majorlaan en één aan de Ruusbroecstraat. Elke dinsdagavond is er op de tuin aan de Ruusbroecstraat een verenigingsavond en ook elke dinsdagavond op de tuin aan de Leo Majorlaan.

dahlia-iphone

Naast de percelen van de leden is er ook een verenigingstuin. Op de verenigingsavonden wordt er gezamenlijk 2 uur gewerkt aan de verenigingstuin. Het is tevens een goede gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en meer over dahlia’s te weten te komen. De tuinen worden door de vereniging geploegd en uitgezet. Alle leden krijgen een sleutel van de tuin en kunnen zo op elke gewenst moment in hun eigen tuin werken en bloemen snijden. Naast het kweken van dahlia’s is er ook gelegenheid om chrysanten en kalebassen te kweken.

Nieuwsgierig naar het resultaat

Bekijk het resultaat